Cseperedő program a Caritas szászrégeni Korai Nevelő- és fejlesztőközpontjában

A szászrégeni Korai Nevelő- és Fejlesztőközpont szeretettel vár a Cseperedők programjára minden 3 éves kor alatti gyereket szülőjével együtt, ahol játékos fejlesztő csoportfoglalkozásokon vehetnek részt. A szülők minőségi időt töltenek el a gyerekkel, énekeket, mondókákat, együtt játszást tanulva. A gyerek mozgási igényét kielégíthetik úgy, hogy közben a gyerek elsajátítja a közösségi élet viselkedési szabályait, mely megkönnyíti a későbbi óvodai beilleszkedést. A szülők gyermekneveléssel kapcsolatos kérdéseikben fordulhatnak szakembereinkhez.

A csecsemők (2-6 hónap) és szüleik is lehetőséget kapnak a hasznos együttlétre. Számukra babamasszázst kínálunk, melynek célja az anya-gyerek kapcsolat erősítése, a gyerek mozgás- és szellemi fejlődésének segítése változatos, életkorának megfelelő eszközökkel.

Mindemellett egyéni foglalkozást igényelhetnek mindazok, akik gyerekük szociális, pszichológiai vagy gyógypedagógiai jellegű problémájárara szeretnének megoldást találni.

A csoportfoglalkozások heti rendszerességgel, román és magyar nyelven zajlanak. A csoportokra való feliratkozásért és bővebb információért érdeklődni lehet a központban a Mihai Viteazul utca 63 szám alatt vagy a 0735-735.152-es telefonszámon, és az emilia.nagy.gyorgy@caritas-ab.ro emailcímen.